Njega svijeće od pčelinjeg voska

Želimo Vam omogućiti najbolje iskustvo svijeće od pčelinjeg voska i znamo da sve počinje s pravilnom njegom i održavanje svijeća, stoga smo Vam napravili mali podsjetnik kako dobiti najbolje od prirodnih, svijeća od pčelinjeg voska.

Skratite pamučni fitilj na 0,5-1 cm svoje svijeće.

Svaki put kad zapalite svijeću, dopustite da cijeli gornji sloj postane mirisni bazen tekućeg pčelinjeg voska na taj način ćete dobiti najviše od svoje svijeće. Također, neće doći do stvaranja memorijskog prstena (tuneliranja svijeće).

Uvijek zapalite svijeću na ravnoj površini otpornoj na toplinu i nikada ne ostavljajte bez nadzora dok gore. Nikada nemojte paliti svijeću na ili blizu bilo čega što bi moglo zapaliti. Držite svijeće izvan dohvata djece i kućnih ljubimaca. Izbjegavajte propuhe, otvore ili struje zraka. To će spriječiti brzo ili neujednačeno gorenje, prekomjerno kapanje.

Svijeće se ne bi trebale goriti više od četiri sata. Preporuča se da se četiri sata nakon paljenja svijeće ugasi, ostavi da se ohladi na dva sata i ukloni fitilj prije ponovnog paljenja.

Zadnji pogledani proizvodi