Božićne pjesme, miris kolača u zraku, nasmijana lica osoba koje volimo da uskoro će to sve doći jer dolazi najbolji dio godine – Božić!!!

 

Ove godine napravite drugačiji adventski vijenac. Adventski vijenac s prirodnim, ne toksičnim svijećama od hrvatskog pčelinjeg voska. Svaka svijeća od pčelinjeg voska je ručno napravljena s puno ljubavi. Osim što predivno mirišu i izgledaju, ove svijeće služe i kao prirodni pročišćivači zraka. Pčelinji vosak ima višu točku vrelišta, što znači da svijeće od pčelinjeg voska duže gore kada se pravilno pale. Ovdje možete pročitati koja je sve razlika između svijeća od pčelinjeg voska te parafinskih svijeća i sojinih svijeća.

U procesu proizvodnje koristimo prirodni pčelinji vosak te stoga nijansa svijeće od pčelinjeg voska može varirati od svijetlo smeđe, preko tamno žute do svijetlo žute. Pčelinji vosak s okvirom  se stavi na sunce ispod stakla.  Pomoću sunčeve energije, toplinom vosak se topi i skuplja pozitivnu energiju sunca. Cijeli proces topljenja voska iz okvira je bez korištenja plina ili vatre, samo pozitivna sunčeva energija. Kao što postoje različite boje peludi, različite nijanse meda u prirodi, tako nalazimo i različite nijanse pčelinjeg voska.
Naše svijeće su:
» ručno rađene u malim količinama s puno ljubavi
» bez dodanih ulja
» bez dodanih mirisa i boja
» hipoalergenske su
» napravljene od voska s hrvatskih pčelinjaka (Lika, Gorski kotar, Bilogora, Dalmacija, Slavonija …)
» imaju pamučni fitilj koji je dobar za okoliš

Također, pčelinji vosak se može reciklirati. Možete ga donijeti nama ili ga možete vi sami iskoristiti (više o tome pročitajte ovdje).

Svijeće za Advent možete kupiti preko webshopa ili nas možete posjetiti u trgovini u Zagrebu.

 

 

 

 

Najpopularniji proizvodi

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zadnji pogledani proizvodi